Uw verf expert

divider

Meer dan 65 jaar ervaring in de wereld van verf  is iets om fier over te zijn. Wij staan u als klant bij in een overdonderende keuze aan producten en trachten telkens prijs-kwaliteit de juiste beslissing te nemen voor elke opdracht. Naast technische uitleg bent u ook aan het juiste adres om samen met ons uw ideale kleurenpallet samen te stellen. De nieuwste tools en de nieuwste kleuren, daar zijn we fier op!

Samen met onze partners Levis Atelier, Trimetal, Sikkens, Herbol,… gaan wij steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding voor elk project.

Kleur- of technisch advies aan huis nodig? Ook hier gaan wij voor kwaliteit. Kom eens langs voor een afspraak en wij maken graag voor u de tijd vrij die nodig is.

Met de kleurencollecties 5051 van Sikkens, de RAL kleuren, de ACC color map en andere trendy kleurenkaarten toveren wij elke kleur uit onze mengmachine.

colormatching

Onze partners

divider

De juiste verf voor elke job is voor ons zeer belangrijk. Los van elk merk, zoeken wij binnen en buiten ons gamma naar de beste oplossing. Jarenlange ervaring in deze wereld zorgt voor een uitmuntende expertise waar we fier op zijn.

Binnen Akzo Nobel kennen wij in de professionele merken drie grote namen. Herbol, Sikkens en Trimetal waarin wij zonder enige moeite zowat alle problemen kunnen aanpakken. Of het nu gaat over elastische zettingsvoegen in een buitengevel, poederende ondergronden binnen of houten schrijnwerk met slechte hechting, wij zoeken telkens naar dé ideale oplossing.

Naast deze drie topmerken beschikken wij ook over een ruime keuze aan andere merken, zoals de Ciranova houtbeschermingsproducten. Een fantastisch product die zowel binnen als buiten een sterk resultaat neerzet. Olies, vernissen, reinigingsproducten,… op gebied van specifieke houtbescherming heeft u meteen een streepje voor.

Schilderwerken

divider

Naast een perfecte ondersteuning aan u als klant bieden wij u ook de optie om uw schilder- of behangwerken via ons te laten uitvoeren.

Een team van ervaren schilders staat klaar om elk werk tot een goed einde te brengen. Wij zorgen voor de volledige opvolging van de werken, van de gratis offerte tot de oplevering.

Voor werken aan de buitengevel bieden wij u de mogelijkheid aan om te genieten van een gratis technisch advies aan huis. Dit is belangrijk voor een optimale en langdurige afwerking van uw gevel.

Wenst u een afspraak of bent u op zoek naar wat meer informatie betreffende de schilderwerken? Kom dan langs bij ons in de zaak of neem contact op via onderstaande knop.

004
010