Interieurontwerpen

divider

Sinds 2007 zorgt zaakvoerder Maarten Scheerlinck met zijn 3D-interieurontwerpen op maat voor dat tikkeltje extra.

Eenvoud, duurzame materialen en warmte zijn de belangrijkste pijlers bij het interieurontwerpen. Elke ruimte heeft zijn eigen stijl en karakter, maar toch probeert hij telkens zijn visie over te brengen naar elk project.

Een eenvoudige, strakke vormgeving, een spel van volumes en licht in combinatie met duurzame, warme materialen zorgt voor een harmonie en brengt rust in een interieur.

Bij ieder project zit hij graag met u samen om naar uw verhaal te luisteren. Van daaruit streeft hij naar een interieur waar zijn visie uw hart kan raken.

Dialoog staat centraal in deze samenwerking. Het is zeer belangrijk om te luisteren naar de noden van de klant en naar de bemerkingen van de ontwerper.

Daarom neemt hij in het eerste deel van de ontwerpfase ruim de tijd om elkaar te leren kennen en maakt hij duidelijke afspraken. Dit is zeer belangrijk om een duurzame relatie op te bouwen waarin niemand voor verrassingen komt te staan.

Wenst u uw plannen wat concreter te bekijken, neem contact met ons op en dan bespreken wij alles vrijblijvend met u. Op deze manier heeft u meteen een eerste kennismaking en weten wij wat wij voor u kunnen betekenen.

015
006

3D-ontwerpen

divider