raamgarniering-saum-thurn

Raamdecoratie

divider

Door reeds 65 jaar bezig te zijn met verf, behang en interieurontwerpen is de stap naar raamdecoratie zeer logisch voor ons. De vraag van ons clienteel was er al veel langer, maar met de opening van onze nieuwe zaak hebben wij nu ook de ruimte en de tijd gevonden om met deze afdeling te starten. Samen met onze partner in raamdecoratie zorgen wij voor een geweldige kwaliteit aan een fantastische prijs.

“Het is vandaag de dag ondenkbaar om als interieurzaak raamdecoratie over het hoofd te zien. Zoals verf en behang is raamdecoratie een belangrijke factor in de afwerking van het interieur. Het geeft een bepaalde sfeer, het is functioneel en het zorgt voor een gezellige afwerking.”

Maarten Scheerlinck

Kom gerust eens langs in onze nieuwe toonzaal, waar wij tal van voorbeelden uitgestald hebben. Klassieke onder- en overgordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, houten lamellen,… Onze toonzaal omvat een ruime keuze aan raamdecoratie die binnen onze filosofie valt.

Plaatsing en opmeting

divider

Naast een gratis offerte is ook de opmeting van de raamdecoratie aan huis kosteloos. Indien u dit wenst, kunnen wij de plaatsing voorzien.

De raamdecoratie wordt gemiddeld binnen een periode van vier weken geleverd bij ons in de zaak.