fb-posts_concept-levis-atelier2

LEVIS ATELIER

divider

Vanaf september 2017 starten wij bij Scheerlinck wonen en meer met de lancering van het gloednieuwe Levis Atelier.

Het absolute topmerk van Levis brengt heel wat nieuwigheden met zich mee. Elke verf in het gamma, zowel voor binnen als voor buiten, is perfect afwasbaar! U moet zich dus geen zorgen meer maken welke glansgraad u kiest. Voorts hebben wij een volledig nieuwe en exclusieve kleurenwand, een inspiratiehoek, technische info én een digitale kleurentafel voor advies op maat. Kom alles snel ontdekken in onze vernieuwde toonzaal.

atl-a4-visual-matin-1-jpeg
atl-a4-visual-ombre-3jpeg

2 innovaties

divider

Zowel voor binnen als voor buiten heeft Levis Atelier voor twee knappe innovaties gezorgd. Voor binnen hebben we een prachtige krijteffectverf en  voor buiten, als eerste verfmerk ooit, een schilderbaar kaleieffect!

Het kaleieffect voor buiten heeft alle goede eigenschappen van top acrylaatverven voor buiten. Het is watergedragen, water-afparelend en volledig afwasbaar. Er is de mogelijkheid het autenthieke kalei-borsteleffect in de verf te zetten. Hierboven heeft het nog de grootste troef ten opzichte van andere kaleiproducten. Het heeft geen nadelen van kalei! Geen problemen met vocht of vet, het kan rechtstreeks over onbehandelde of geverfde ondergronden gezet worden en het verkleurt niet door regen.

Kortom, een buitenafwerking om van te dromen.

De nieuwste kleuren – Exclusief voor Levis Atelier

divider

Levis Atelier gaat uiteraard samen met een volledig nieuwe kleurlijn die is afgestemd op de Belgische markt. De Levis Atelier kleurkaart bestaat uit 4 kleurpaletten.

Met La Brume du matin krijgen wij een ode aan de grijstinten. Een heel genuanceerd samengesteld palet die alle aspecten van grijs en beige, “greige” zo u wil, tot hun recht laten komen. Heel rustgevend en een perfecte drager om uw interieur te laten spreken.

L’ombre Douce is het palet van de aardetinten. Het haalt zijn oorsprong uit de natuur en zorgt met zijn donkere accenten voor karakter en sfeervolle schaduwen.

Le coucher de soleil omvat de dromerige pastelkleuren die weer helemaal in zijn. Harmonieus, zacht én trendy. Prachtig als accent of dragende kleur.

Elk jaar brengt Levis Atelier ook een nieuwe kleurreeks uit. Bij Palette du maître vinden we telkens weer de innovaties terug samen met enkele zelfgekozen klassiekers.

akzo_17_atelier_stand-367new
akzo_17_atelier_stand-213

Inspiratie

divider